KONYA / KARATAY - Şehit Azam Güdendede Anadolu Lisesi

Ekm

Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı okulumuzdaydı. Okulumuz öğrencileri, mehter marşlarını ilgi ile dinlediler.

Ekm

CUmhuriyetimizin 100.YILI  anısına Kültür Edebiyat Kulübümüzün düzenlediği "100.yılında  Cumhuriyetimize Mektup" yarışmasında birinci olan Hayrunnisa Karademir adlı öğrencimize madalyası Okul müdürümüz Saim İLÇİN  tarafindan takdim edilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yili anısına okulumuzda Akil Oyunları Kulübünün düzenlemiş olduğu turnuvada M.Nizam Kılıç ve Ahmet Cambaz öğrencilerimiz 1. Olmuşlardır.Ödullerini Okul müdür yardımcımız Ercan Tuğal takdim etmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı anısına  Edebiyat Öğretmenlerimiz Gülden Demiral Akkaya ve Hatice Akdeniz'in rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı program sınıflarda ilgiyle izlendi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz görsel sanatlar  dersi öğretmeni Seçil ULUÇ'un öncülüğünde  öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resimlerden oluşan Atatürk temalı Cumhuriyetimizin 100.yılı sergisi açıldı.

Emeği geçen hocamıza  ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz

Eyl

Salgın hastalık aile bilgilendirme rehberi kapsamında okul psiolojik danışmanlarımız tarafından gerçekleştirilmiş olan sunuma ilişkin düzenlenmiş olan broşür çalışmamızdır.